Blogg

Ännu en dag på lasarettet

Ja då har ännu en dag på lasarettet förflutit. Denna dag dock mycket trevligare än de andra. Detta beror på att jag har haft besök. Först kom Nina och sen kom Kristoffer och Alexandra en liten stund innan Alexandra skulle operera bort en visdomstand. Jag som längtat efter choklad fick både det och nappar. Mums! Kan eventuellt bli att jag får åka hem imorgon. Blir bra för hundarna iallafall. Annars har jag det lugnt och skönt här.


SS = semester + sjukhus

rSå då är jag på lasarettet då. Var väl inte riktigt det jag trodde. Mats och jag var på semesmester på kreta. Där blev jag sjuk under kvällen till torsdag. Hostade yrade och mådde allmänt illa. Orkade inte äta eller nåt. Bara så trött o hostade. På lördag gick jag till doktor o fick penicillin. Klara tiden tills vi skulle åka hem på söndagskvällen. Körde från Örebro och hem. Var hemma vid halv 5ca. Sen hämta Cornelis från pensionatet. Sen hem vila. På torsdag ringde jag vårdcentralen och fick komma in akut. Snabblänk var 364. Efter att ha kört hem Cornelis som var med fick jag åka ambulans till sjukhuset, infektion och här är jag nu. Varit här nu i 5 dagar. Hoppas jag kommer hem snart. Tror inte hundarna mår så bra heller. Enda fördelen med detta är att jag inte har rökt på flera dagar!


 


Lite om vad som hänt sen sist.

För ca tre veckor sen var jag och ögonlyste Cornelis hos veterinär Jan Wissler ute i Ulvsby. Med oss var två av Cornelis kullsyskon med mattar. Det var Kajsa, med matte Pia som har den kenneln som Cornelis kommer från; Guldstrimmans, och Viggo med matte.

Ögonlysningen klarade vi alla av utan anmärkning. 

Jag har också i förra veckan börjat på hundkurs med Cornelis. Vi går uppe hos Annica på Lundagårds Hundskola. Första gången fick vi träna att få ögonkontakt med hunden, att den skulle lystra till sitt namn och komma. En övning var vad hunden skulle springa först till; en leksak som den gillade, godis eller matte/husse. Cornelis sprang först till leksaken sen föbi mig till godiset och sist till mig. Men jag var glad han inte sprang till någon annan hund. Annars är allt som vanligt...       


Vaccination

Idag har jag varit och vaccinerat Cornelis. Det var inte så lätt. Han var ju inte lätt att tas med. Han ville inte gå in, inte upp på bordet och inte väga sig. Men efter lite om och men så blev detta gjort och även att de klippte hans klor. Klorna ville han absolut inte klippa.

Nu ska jag försöka få tag på en kurs att gå med honom, han är ju snart ett år nu och kan inte gå fint än! Så det måste det bli ändring på. Jag har inte heller nu så ont i ryggen som jag haft i över ett år så jag kan börja gå med honom.


Äntligen

Idag har jag äntligen skaffat mig en hemsida så jag också kan börja blogga.

BLOGGKALENDER

«september 2023»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Senaste inläggen
Ännu en dag på lasarettet
SS = semester + sjukhus
Lite om vad som hänt sen sist.
Vaccination
Äntligen

Senast kommenterade
Vaccination

Arkiv
2014